Tolmácsolás és hangberendezések

Tolmácsrendszer - Fültől fülig érthetően

Nemzetközi konferencián sok minden múlhat a szinkrontolmácsolás minőségén, de a legjobb fordítás is kárbaveszhet, ha a technikai oldal nem tökéletes. Tolmácsrendszereink segítenek abban, hogy a kommunikációs csatornában minimális legyen az érthetőséget gátló „zaj”. Kiváló hangtechnikát biztosítunk, érzékeny mikrofonokkal, hangszűrőkkel, kihangosítással. keverőpultokkal. Hangosító rendszere, tolmácsrendszere, építését, bővítését, személyre szabását, tolmácsgép beszerzését érdemes időben elvégeztetnie.

 

Tolmácstechnika – vezetékek nélkül

Az infravörös alapon működő tolmácsrendszerek elemeinek ára – a tolmácsok mikrofonjától a fejhallgatókig – igen széles skálán mozog. Elsőre nehéz eligazodni az árjegyzékekben, és főleg tudni, hogy melyik eszköz melyikkel illeszthető össze biztonságosan. Mi olyan konfigurációkat ajánlunk, amelyek figyelembe veszik a rendezvény helyszínének adottságait, és ehhez választjuk ki a legalkalmasabb – nem a legdrágább! – elemeket.

 

Hangtechnika kiépítése, üzemeltetése

A korszerű hangtechnika érzékeny, élethűen adja vissza a beszédhangot minden nyelven. A konferencia résztvevőit és a munkájukat végző tolmácsokat is zavarhatják olyan apró kényelmetlenségek, mint az áthallás, a túl rövid kábel, a zsebből kibukó, nehéz vevőegység. Mi gondoskodunk arról, hogy ne kelljen technikai bakik miatt kérdezősködni, rögtönözni, és mindenki a munkájára koncentrálhasson, minden mondat célba érjen.

 

Professzionális hangtechnika nem csak hangmérnökök számára

A legkorszerűbb eszközökből állítjuk össze Önnek azt a hangosító rendszer, tolmácsrendszert, ami gazdaságosan és az adott helyszínen a legtökéletesebben működik, integrálva akár hang és képrögzítéssel, illetve a helyi IT hálózattal is. Laikusok számára is használható hangrendszert adunk, amely élethű hangosítást, hangrögzítést ad.

Keresse tapasztalt kollégánkat, hiszen a rendszer eszközt arra, hogy Ön és cége határok nélkül megértesse magát, legyen az néhány fős tárgyalás, vagy nagyobb nemzetközi esemény.

Kérjen ingyenes felmérést konferenciaterme tökéletesítésére!

kérjen

ajánlatot

;