Cégünkről

AV Specialista – rendszerekben gondolkodunk

Az audiovizuális eszközök szinte forradalmasították a mindennapjainkat, a közlések és információk minőségi átadását. Az eszközök egyre többet tudnak, így egyre több naprakész tudás kell ahhoz, hogy minden előnyüket gazdaságosan ki lehessen használni.

 Cégünk több mint 10 éve  végez magasszintű intergált rendszerépítési és karbantartási szolgáltatást. Elsősorban konferenciatermek, oktatótermek, tárgyalótermek audiovizuális és informatikai rendszerének  tervezését és felszerelését végezzük a tervezéstől a kulcsrakész átadásig.

Olyan tudással rendelkezünk a hangok, képek megjelenítésének és rögzítésének terén, amivel a legtöbb rendszergazda, IT cég nem – összehangoljuk akár több gyártó sokféle termékét egy egységes, jól használható, jól működő egésszé, ami pont azt és pont úgy tudja, amit megrendelőnk elvár tőle.

Mindenki számára megtaláljuk a megfelelő módot és eszközt, legyen az digital signage megoldás, egy komplett tolmácsrendszer, vagy egy interaktív tábla, vagy a házimozi rendszerek új generációja.

Az eszközök, készülékek szinte bárki számára hozzáférhetők, az igazi érték azonban az a szemlélet és szakértelem, amivel összehangolt és megbízható módon tudja mindezt üzemeltetni. Mi ebben vagyunk az Ön specialistái. Számíthat ránk a nap 24 órájában.

Cégnév:       AVSpecialista Kft.
Adószám:       13910088-2-41
Cégjegyzékszám:       01-09-879430
Bankszámla:       11716008-20205018-

 

kérjen

ajánlatot

;