Rendszerüzemeltetés

Az digitális audiovizuális eszközök többsége jelentős IT hátteret használ, egy projektor, vagy akár egy ledfal vezérléséhez - nem szólva a komplett konferenciatechnikáról, intelligens teremvezérlésekről – jelentős informatikai háttér kell. A felhasználók számára a folyamatos használathoz és élményhez sok eszköz, kapcsolat és szoftver harmonikus működése kell.

A legfontosabb az, hogy mi rendszereket adunk, nem csupán eszközöket, amit szinte bárhol be tud szerezni.

Rendszerüzemeltetés – új rendszerek kiépítése

Az Ön igényeire igazítva javaslunk megoldásokat, legyen az videokonferencia rendszer, konferenciaterem berendezés, ledfalak a bemutatóterembe, vagy vendégirányító és információs rendszer szállodájába. Harmonizáljuk, illesztjük a szoftvereket, hogy a különböző gyártók termékei, vagy különböző korú és szériájú termékek is hibátlanul dolgozzanak együtt, illetve integráljuk az ön meglévő belső IT rendszerébe.

Rendszerüzemeltetés – fenntartás, távfelügyelet

Folyamatos működést garantálunk, hiszen a rendszer biztonságos kapcsolaton át elérhető bármikor szakembereink számára, így azonnali hibaelhárítást tudunk végezni.

Rendszervezérlés 

Fontos tudnia, hogy nem csak audiovizuális rendszereket, hanem biztonsági rendszereket is, de ha kell komplett IT rendszereket is építünk, illetve bővítünk.

Rendszergazda

Mi speciális rendszergazdai tevékenységet tudunk ellátni, mivel az audiovizuális eszközökkel együtt tudunk önnek rendszerüzemeltetést biztosítani. Olyan szaktudással rendelkezünk e téren, amivel egy átlagos rendszergazda nem, vagy nehezebben boldogulna.

Képzés, betanítás

Az audiovizuális rendszerek használatát, ami a napi munkához, konferenciához, kiállításhoz, használathoz kell, azt betanítjuk cégének, de mindemellett egy olyan stabil hátteret adunk, melyre biztosan tud számítani: a saját eszközforgalmazásunk mellett az alkatrészellátást, a szoftverek frissítését és összehangolását, és ha kell egyedi programozási munkákat is elvégzünk.

Kérdéseit, kéréseit telefonon is felteheti, hívjon most!

kérjen

ajánlatot

;