Templomi vetítés, egyedi vetítővászon mozgató mechanikával

 

Tárgyalóterem- Székesfehérvár

Modern tárgyaló videókonferenciával, hangtechnikával, redőny, világítás valamint, teljeskörű rendszervezérléssel.

 

Szoftverfejlesztő- Budapest

A projektoros vetítést egy full HD (1080p) felbontásra képes, szuper közeli projektorral oldottuk meg. Ügyfelünk igénye a videokonferenciák során használt hangtechnikai eszközök megfelelő minőségben történő installációja volt. A tervezéssel és kivitelezéssel cégünket bízták meg, az eredménnyel maximálisan elégedettek voltak.

Szórakozóhely- Budapest

Projektoros kivetítést kellett megoldanunk, sportesemények kivetítésére. A vásznat acélsodrony segítségével lógattuk a mennyezeti hely szűke miatt

Logisztika I.- Hegyeshalom

A munka folytadódik, a kisebb tárgyalókba monitorokat telepítünk, egyedi mennyezeti tartók segítségével.

Sopron

Ügyfelünknek fontos volt, hogy minden berendezés rejtve maradjon, ezért álmennyezetbe építhető vetítővásznat és projektor liftre esett a választás.Mivel egy nagy helyiségben három „rejtett” eszköz  is telepítettünk, így fontos volt a megfelelő vezérlés, irányíthatóság kialakítása is.

Logisztika I.- Hegyeshalom

Újépítésű irodaépületben valósítottuk meg ügyfelünk álmát :-) Munkánkat nehezítette, hogy a vetítéstechnikának nem készítettek elő semmilyen csövezést és falon kívül sem lehetett kábelcsatornát elhelyezni. Az épületben minden tárgyalóban és irodában vezeték nélküli HDMI megoldást választottunk, mely 100%-ig kiszolgálja a leendő és jövőbeni igényeket. Fontos volt az eszközök diszkrét elhelyezése: a projektorok kibillenő liftben, a nagy 65”-es kijelzőket „kábelmentesen” az álfalon, csatlakozó portokat az asztalak alatt.

Közösségi ház- Jászfényszaru

Évekkel ezelőtt cégünk szállította és installálta a közösségi ház nagyméretű, több mint 5 méter széles vetítővásznát. Munkánkkal olyannyira meg voltak elégedve, hogy a kivetítő korszerűsítésekor is cégünktől kérték fel a feladathoz leginkább megfelelő kivetítő szállítására és teljes körű üzembe helyezésére. 

(Interaktív)Iskola- Jászboldogháza

Cégünk több mint 5 éve látja el a hivatalos márka képviseletét a Hitachi interaktív eszközöknek Magyarországon, így nem volt kérdés, hogy miért bízták cégünkre az eszköz szállítását, beüzemelését, oktatását. A tantestület a felhasználó barát magyar nyelvű szoftver használatát hamar elsajátította, így a gyermekek és az oktatók hamar felfedezték az interaktivitásban rejlő lehetőségeket, érdekességeket.

Kiállítóterem- Nagykovácsi

Nagy részben hangtechnikai eszközöket installáltunk a teljes épületben. A 100 Voltos rendszernek a háttérzenei funkció mellett, tudnia kell kisebb előadások kihangosítását és a vészhang funkciót kiszolgálnia. Hangsugárzókat elrejtve szereltük, illetve zónánként biztosítottuk a hangerő szabályozás lehetőségét. A kiállító részben elhelyezett projektor biztosítja a bemutatók és a kiállítások sikerét!

Szerkesztőség- Budapest

Több egyeztetést követően végül az oszlopokra kellett felszerelnünk kijelzőket, valamint ezeket kellett bekábeleznünk. Az kijelzők az általunk szállított Vogel’s konzolokra rögzítettük és egyedi megoldásként oldottuk meg az oszlopokhoz való rögzítést. 

Gyülekezet- Budapest

Megrendelő elvárása az volt, hogy két azonos projektorral, azonos és különböző képet tudjon megjeleníteni. Mivel költséghatékony megoldásra és profi kivitelezésre volt szükség, így két Epson EB-S18 projektor és kettő darab beépített infra vevővel rendelkező Emotion vetítővásznat szállítottuk a szükséges kiegészítőkkel, megrendelőn legnagyobb megelégedésre.

Főiskola- Budapest

Meglévő eszközökhöz kellett projektort választanunk és teljes rendszert varázsolnunk a komponensekből. Sajnos a sötétítés még nem készült el az installációra, de a megrendelt Epson EB-W28 projektor még ilyen fényviszonyok mellett is helytállt. A kivetítőt egyedi megoldással rögzítettük a gerendához és a vetítővászon ferdesíkú mennyezethez való rögzítése sem volt egyszerű.  A feladattal megbirkóztunk, megrendelőnk elégedett volt az elvégzett munkával!

Erőmű- Gönyű

Meglévő, általunk szerelt rendszert kellett felfrissítenünk, korszerűbb projektorral és kábelezéssel. A felszerelt EB-1985WU projektor már meglévő LAN hálózatba és Wi-FI-n keresztül is használatra kész. Az asztalba további kábelrendezőket építettünk, a kényelmes használhatóság érdekében. 

 

Számítástechnikai disztribútor- Budapest

Megrendelőnk speciális, nem gyűrődő, úgy nevezett oldalfeszített (TabTension) vetítővásznat választott, amelyet a cégünk által képviselt MW gyár készített el a részére. A terem kialakításánál fontos volt, hogy kábelek ne látszódjanak, így a gipszkarton falban rejtettük el és egy diszkrét csatlakozókat építettünk be. A projektor, mivel a cég profiljába vágott, ők biztosították, de annak felszerelését is cégünk vállalta.

Házimozi-  Budapest

Nappaliban elképzelt és általunk megvalósított mozit installáltunk a megrendelő legnagyobb megelégedésére. Optoma projektort és MW vásznat szereltünk a falra, kábeleztünk, teszteltünk és hibátlanul átadtunk

Egyetem- Budapest

Öt tantermet kellett felszerelnünk az oktatáshoz elengedhetetlen kivetítőkkel, vetítővásznakkal, hangtechnikával. A hangosítást kőr hangsugárzóval oldottuk meg, így biztosítva a megfelelő hangzást minden teremben ülő részére.

 

kérjen

ajánlatot

;