Konferenciatechnika

Konferenciatermek, tárgyalótermek technikai felépítését, műszaki berendezését, átalakítását és felügyeletét végezzük a legmagasabb színvonalon. Konferenciatechnikában a legújabb és leggazdaságosabb rendszereket építjük meg és tanítjuk be a használatát, akár úgy, hogy laikusok is kezelni tudják.

Videokonferencia - Nincs többé távolság

Hol vannak már az idők, amikor külföldi üzletfeleivel csak időigényes levelezéssel, nehézkes telefonálás útján – vagy költséges meghívásokkal, kiutazásokkal tudta tartani a személyes kapcsolatot... Ma már kilométerek ezreit legyőzve módja nyílik azonnali, személyes kommunikációra.

Videokonferencia eszközök - felmérjük, kiszállítjuk, bekötjük, betanítjuk

Egy saját videokonferencia terem felszerelése már rövid távon kifizetődő. Sokféle audio és vizuáltechnika kapható, ám ezek egységes rendszerré építését érdemes szakértővel elvégeztetni. Így akár spórolhat is kompromisszumok nélkül.

A fennakadás nélküli videokonferencia érdekében felmérjük a meglévő technikai adottságokat, és a követelményekhez igazodva a legkorszerűbb, megbízható eszközökkel szereljük fel irodáját, konferenciatermét, oktatókabinetjét. A nálunk megvett eszközöket munkatársaink integrálják cége IT-rendszeréhez – Önnek nem lesz gondja azzal, melyik kábelt hová kell bekötni. A videóókonferencia kezelését is betanítjuk igény szerint.

Konferencia hangtechnika – hibátlan, élethű hangzás

A sikeres tárgyaláshoz, a zökkenőmentes együttműködéshez szükség van arra, hogy a hangminőség tökéletes legyen – így az Ön szakértelme technikai akadályok nélkül érvényesül! A fölösleges viták elkerülésére és a könnyebb folytatás érdekében gondoskodunk a teljes hangrögzítés eszközeiről, hasonlóan hibátlan minőségben.

Rendezvény hangtechnika

Professzionális berendezéseinkkel gondoskodunk arról, hogy a megbeszélés kényelmét semmi se zavarja meg. A kommunikáció gyors és zökkenőmentes, a konferenciát kulturáltan levezényelheti berendezéseink segítségével, mindenki számára élvezetes és érthető lesz minden szó.

Résztvevői határok nélkül hangosíthat egy kamaratermet, de akár több száz, vagy ezer fős rendezvényt is.

Rendszerszemlélet

A tárgyalóterem kialakítása, a konferencia profi hangosítása sokféle, egyre modernebb eszköz harmonikus, rendszerbe való illesztésének köszönhetően működik. Nem biztos, hogy a legdrágább a legjobb.

Önnek ezentúl csak a mondanivalójával kell foglalkoznia, a technikai dolgokat bízza ránk! Kérjen ingyenes szaktanácsadást, mindig van több jó megoldás, segítünk választani!  

kérjen

ajánlatot

;