A megbízható támasz

Érezte már úgy, hogy a rendszer, bármennyit segíti, kezd a fejére nőni? Már nem tudja, mit hogyan kell összeilleszteni, a vírusvédelem bénítja, az update-ek hirtelen alig használhatóvá tesznek bejáratott programokat?

Meggyűlt már a baja rendszergazdával? Kínált termékeink megkönnyítik a munkáját, de olyan komplex rendszereket tehetnek szükségessé, amelyeknek a rendben tartását, olajozását jobb, ha arra bízza, aki a legjobban ért hozzájuk.

Tervezünk és védünk

Az általunk értékesített eszközökre támaszkodó rendszereket megtervezzük, installáljuk, az alkalmazásokat telepítjük, konfiguráljuk. Amennyiben termékeinkkel az Ön cége már meglévő rendszerét kívánja felturbózni, mi optimalizáljuk.

Rendszergazdaként működünk közre sikere érdekében. A rendszeres ellenőrzés, távfelügyelet mellett vészhelyzetben gyorsan közbelépünk. A felügyelet kiterjed az adatait megvédeni képes vírusvédelemre és a tűzfalakra is.

Hardver-karbantartás

Természetesen gondoskodunk róla, hogy a tőlünk vásárolt értékes berendezések zökkenőmentesen működjenek. A garanciális termékek javításán és cseréjén túl vállaljuk a tervszerű megelőző karbantartást, minden további javítást, alkatrészek szolgáltatását. Amennyiben valamelyik hardvere meghibásodik, javítás után az egész rendszert felülvizsgáljuk.

Rendszergazda audio és video rendszereihez

Mi egy speciális tudást kínálunk, amit a legtöbb rendszerfelügyelet nem, szakértőink a belső IT rendszer és az audiovizuális rendszer harmonizálását kínálják. Sokkal olcsóbban tud majd Ön minőségi szolgáltatást, megbízható működést nyújtani, ha a háttérmunkát ránk bízza.

 

kérjen

ajánlatot

CAPTCHA code

;