Nem mind házimozi... amit annak hívnak.

A tökéletes képi és hangélményt keresi? Ha Ön nem elégszik meg valamilyen nagyméretű monitor, vagy TV és akcióban vett hangfalszett kombinációjával, hanem valódi, privát moziélményre vágyik, forduljon hozzánk. A legjobb, ha bemutatótermünkben tapasztalja meg a különbséget a kommersz berendezések és az ön igényeire szabott, tökéletes illúziót adó technika között.

A jó berendezésekből ki is kell hozni a maximumot, harmonizálni egymással a berendezéseket és egyszerű vezérlésűvé alakítani.

El tudja képzelni, mekkora különbség az, ha egy profi technikus szakember rakja össze házimoziját, ahelyett, hogy katalógusokat böngészne és órákat görnyedne a készülékei és a vezetékek között?

Ön csak hátradől egy pohár innivalóval és az élményre figyel csak, ami egy gombnyomással a szeme előtt terem, és amitől a családja, vendégei is csak ámulnak…

3D házimozi minőségi élmény fotelból, kényelmesen

A térhatású, minden frekvenciatartományban eleven hang, a valósághű színek, a tűéles kép, az elmosódás nélküli mozgás mind elérhetők. Ahogy tetszik: polarizációs szemüveggel, vagy akár aktív 3D-ben élvezheti kedvenc filmjeit. A hang betölti a szobát, tiszta, éles és tökéletes térélményt nyújt.

Nem kell komplett távkapcsoló-készletett tartania keze ügyében: a teljes rendszert minden körülményesség nélkül, egyetlen távkapcsolóval is vezérelheti.

Házimozi bemutató időpont-egyeztetés

Komplett rendszereket kínálunk, nem félmegoldásokat azoknak, akik kompromisszumok nélküli élményekre vágynak. Házimozija, hi-fi rendszere minden eleme összeillő lesz és tapasztalt kollégánk a helyszín, a szobája adottságainak megfelelő eszközökből állítja össze, tökéletes kalibrálással.

Ha az általunk forgalmazott magas minőségű házimozi rendszereket személyesen is szeretné szemügyre venni, örömmel látjuk bemutatótermünkben, mely hétfőtől péntekig 9–17 óráig tart nyitva. Kérjük, hogy a termékbemutatóra szíveskedjen időpontot egyeztetni a 06-1-364-1939, illetve a 06-70/703-1644 telefonszámon vagy az info@avspecialista.hu email-címen.

kérjen

ajánlatot

;