DIGITAL SIGNAGE RENDSZEREK

A kép és hangtechnika meghatározza életünket. Életkortól, képzettségtől függetlenül nincs ember, akinek a tekintetét ne vonzaná jobban a képernyő, a változó digitális felirat, mint az ugyanakkora nyomtatott kép vagy szöveg. A fix kép ugyanis „csak úgy ott van”, monitoron, kijelzőn, az ügyfél, vevő, konferencia-résztvevő viszont feltételezi, hogy vetítőfelületen történik is valami. Mi pedig gondoskodunk arról, hogy történjék.

A boltban, bemutatóteremben sokkal nagyobb valószínűséggel figyelünk a monitoron megjelenített árureklámra, egy videófalra, mint akár a legjobb papírplakátra. A vizuális reklám, mindig hatékonyabb: intelligens vezérlésű Digital Signage rendszereinkben tűéles képek, sztereó hangok élményét adjuk

 

Videófal

Sokakat a feltételezett magas ár riaszt vissza a Digital Signage használatától. Valójában a szükséges eszközök ára folyamatosan csökken, és ha meggondoljuk, a sok egyszeri kiadás nem is feltétlenül olcsóbb az egyszeri tartósnál. Az Ön igényeit felmérve mi gondoskodunk a legkifizetődőbb videófal rendszer felállításáról, a megfelelő központi egység, szoftver, a célhoz legjobban illő kijelzőtípus (információs kijelző, LCD, LED, hangrendszerek, stb.) kiválasztásában és összeillesztésében.

 

A Digital Signage rendszerek óriási előnye a fix feliratokkal, displayekkel szemben természetesen az, hogy hatékonyan, tudják követni az időbeli történéseket. Konferenciákon így kiválóan tudják segíteni a lebonyolítást, tájékoztatnak az éppen történő eseményekről, figyelmeztetnek az időrend betartására, tartósan olvasható formában vésik a résztvevők agyába a közleményeket, teendőket. Így tehermentesítik a szervezőket, jobban lehet a tartalomra koncentrálni.

Digital signage rendszerek építése

Komplett, azonnal használható, kiváló hang és képminőségű rendszerét érdemes velünk elkészíttetnie. Meglevő rendszereinek felügyeletét, bővítését, szervizelését, javítását is vállaljuk.

A hangtechnika és a videotechnika minden részéhez értünk, így Önnek csak a tartalommal kell foglalkoznia, ami élmény lesz a látogatóinak.

Ha szeretne valami nagyon látványosat, gazdaságos áron beszereltetni és működtetni, akkor kérjen bővebb információt!

kérjen

ajánlatot

;