A technika és a világ változásának köszönhetően manapság forráskészülékként többnyire a hálózati lejátszók jönnek szóba, de, ahogy az LP-nek, úgy a CD-nek is kitartó rajongói vannak, akik lemezgyűjteményük elherdálása helyett új lejátszóra ruháznak be, nekik felkeltheti a figyelmét a Marantz CD6006, és ha összeillő párosban gondolkodnak, mellé a PM6006 is.

A Marantz CD6006 specifikációi a finomhangolás felé mutatnak, áttervezett áramkörök és speciális alkatrészek biztosítják a technikai feltételeket, mechanikailag erősebb, merevebb lábakkal rendelkezik a készülék, ezek csökkentik a vibrációk hangra gyakorolt hatását. Az erősítő páros másik készüléke, a PM6006 teljesítménye 84 Ohm, ennek alapján a legtöbb érzékenyebb hangsugárzóhoz már elegendő lehet, kis- és közepes szobákba. Itt sem alkalmazzák az integrált áramkörös, műveleti erősítőket, diszkrét elemekből építkeznek. Használat során megfigyelhetjük a magasabb hangok finom felbontását, amik tiszták és kidolgozottak.

A könnyűzenéhez és a múlt századbeli rock klasszikusokhoz minden feltétele adott. Ha kiváló zeneminőséget szeretne élvezni, válassza a Marantz PM6006 és CD6006 párost!

megosztás
kérjen

ajánlatot

;