Projektor bérlés, vetítővászon bérlés

Kivetítők, projektorok kölcsönzése akár extra rövid határidővel. a projektor mellé vásznat és állványt is bérelhet kedvező feltételekkel. professzionális projektoraink (led projektor, 3D házimozi projektor több méretben és teljesítménnyel bérelhető, így megfelelőek bármilyen teremhez, színpadhoz, rendezvényhez. Grarantált minőség, olcsó bérleti árak!

Hangosítás, bérlés

Hangtechnika bérlés, mikrofonok, hangszórók, keverőpultok, színpadi hangosítás kölcsönzése rendezvényekhez. Kiszállítással, összeszereléssel és üzemeltetéssel együtt adjuk, így Ön bárhová tervezhet konferenciát, értekezletet, sajtótájékoztatót, prezentációt, vagy kiállítást, a hangosítást mi megoldjuk!

Ledfal bérlés

Nagy fényerejű, professziolálisan beállított és összeszerelt ledfalakat, videofalakat, LED tv-ket kölcsönözhet rendezvényéhez. Látványos rendezvénytechnika megoldásokat kínálunk!

Ledfal

Konferenciatechnika bérlés

Bárhol tarthat konferenciát, kiállítást, sajtótájékoztatót kölcsönzött konferenciatechniai eszközeinkkel. Tolmácsgép bérlés, szavazógép bérlés, hangosítás, kivetítés, kamera bérlés állvánnyal, kép-és hangrögzítés a legmagasabb színvonalon, gyors határidővel!

A legmodernebb audio és video eszközök bérlése

Nem kell megvennie, ha csak alkalmanként van rá szüksége! Kellene egy óriás plazmatévé a kiállításra? Egy kis színpadon prezentálna is? Szeretne kitűnni a standjával a többi kiállító közül?

  • Óriási led és plazma TV-k
  • projektorok vásznak
  • videokamerák
  • hangosítás

Keressen minket és a valóban odaillő, legmodernebb audiovizuális eszközöket bérelheti, mellyel cége imázsát erősítheti. Szaktudásunkra és segítségünkre mindig számíthat.

Kérjen szaktanácsadást és ajánlatot kollégáinktól!

 

Projektor bérlés rendezvényekre!

Projektor bérlés rendezvényekre! A XXI. században egy előadás már gyakorlatilag elképzelhetetlen képi megjelenítő eszközök használata nélkül. Az oktatás során is egyre fontosabb szerepet kap, hogy a diákok már ekkor megtanulják a képi megjelenés fontosságát, illetve, hogy mennyivel hatásosabb egy-egy előadás akkor, ha a nézők nem csak hallják, hanem látják is a fontosabb dolgokat.

Mi ebben tudunk segíteni, hiszen sajnos nem áll mindenhol rendelkezésre képi megjelenítéshez való eszköz. Ritkább használat esetén a legideálisabb megoldás a projektor bérlés.

Projektor bérlésével az előadás sokkal izgalmasabbá, változatosabbá tehető, a hallgatók sokkal könnyebben megértik a nehezebb témákat is. A legtöbb embernek a látottak megjegyzése is könnyebb, mint a hallott szövegé, hiszen sokkal nagyobb hatást gyakorol rájuk.

Tegye Ön is izgalmasabbá előadását képekkel, illusztrációkkal, grafikonokkal! Ha ehhez nem rendelkezik megfelelő eszközökkel, forduljon hozzánk bátran projektor bérlésével kapcsolatban!

kérjen

ajánlatot

;